Seo Services

5 мільйонів на туалети у двох школах


Сьогодні сесія міської ради проголосувала за виділення майже 5 мільйонів на  ремонти туалетів у школах. Щоправда ремонти здійснять тільки у двох школах - шостій та сьомій, заміни унітазів по всім школам не буде.
І тут виникають два питання:

Що краще два капітальні ремонти чи поточні ремонти із заміною унітазів у всіх школах? Та за яким критерієм обирали школи, де будуть проведені ремонти?

Очевидно, що краще було б здійснити поточні ремонти із заміною сантехніки у більшій кількості міських шкіл. До прикладу, за ці кошти можна закупити та встановити 160 унітазів та   50 умивальників, а це задовольнить потреби всіх шкіл міста.

Невідомо  також чому для капітальних ремонтів були обрані шоста та сьома школа. В обох  школах навчається менше учнів, ніж у школі №10, де туалет на вулиці у жахливому стані. Те саме стосується школи №16, у ній навчається втричі більше учнів, ніж в школі №6.

Поки у двох міських школах будуть проводитись ремонтні роботи, більшість ніжинських школярів продовжить навчатись у школах, у яких насправді важко не те що навчатись, а й загалом перебувати. І вислів на сайті МОН: «Нова українська школа- це місце, де дитині не тільки цікаво, але й комфортно перебувати» – залишиться тільки висловом.

5 мільйонів на туалети у двох школах 5 мільйонів на туалети у двох школах Reviewed by nizhynprovse on березня 27, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.