Seo Services

Вже третій день горить ландшафтний парк в Козелецькому районі

На території регіонального ландшафтного парку "Міжрічинський" у Козелецькому районі Чернігівщини рятувальники продовжують гасити масштабну пожежу лісового настилу - з літаків туди скинуто вже 50 тонн води.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила співробітниця прес-служби управління ДСНС у Чернігівській області Ірина Корінь.

"Лісова підстилка на площі 40 га загорілася на території регіонального ландшафтного парку "Міжрічинський". Вчора ввечері пожежу було локалізовано, а сьогодні гасіння триває. Від самого початку пожежі за допомогою авіації було здійснено 21 скид води, всього 50 тонн", - розповіла речниця

За її словами, масштабна пожежа розпочалася в суботу, 6 квітня, із займання очерету на території Київського водосховища біля села Тужар Козелецького району, де вогонь охопив 70 га. У неділю, після 16 години, полум’я поширилось на лісовий масив Остерського лісгоспу - там на трьох осередках зайнялося 40 га лісового настилу. Близько 20 години пожежу вдалося локалізувати.
Вже третій день горить ландшафтний парк в Козелецькому районі Вже третій день горить ландшафтний парк в Козелецькому районі Reviewed by nizhynprovse on квітня 08, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.