Seo Services

Суд призначив покарання ніжинцю, який пропонував хабар поліцейському

Прокурор довів у суді вину 43-річного мешканця м. Ніжин, обвинуваченого у пропозиції надання неправомірної вигоди службовій особі за не вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади та службового становища ( ч. 1 ст. 369 КК України).

Подія трапилась  у жовтні 2018 року. Як з’ясувалось, чоловік запропонував  співробітникам правоохоронного органу  надання неправомірної вигоди  у сумі 3000 грн., з метою запобігти тимчасовому затриманню транспортного засобу та уникнути відповідальності за адміністративне правопорушення. 

Під час досудового розслідування кримінального провадження між прокурором та обвинуваченим укладено угоду про визнання винуватості.

Вироком Ніжинського міськрайонного суду від 14.03.2019 вказану угоду затверджено, злочинця визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України та призначено покарання у виді штрафу у розмірі 8500 грн.  

За інформацією прокурор Ніжинської місцевої прокуратури Кузьменко Т.

mynizhyn.com/news/misto-i-region/11754-sud-priznachiv-pokarannja-nizhincyu-jakii-proponuvav-habar-policeiskomu.html

Суд призначив покарання ніжинцю, який пропонував хабар поліцейському Суд призначив покарання ніжинцю, який пропонував хабар поліцейському Reviewed by новини on березня 16, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.