Seo Services

Міжнародний день щастя: наскільки щасливі українці?

Сьогодні світ відзначає Міжнародний день щастя. Святкувати день щастя розпочали в 2013 році, після його проголошення ООН  28 червня 2012 року. З 2006 року мозковий центр  New Economics Foundation проводить щорічні заміри індексу щастя нації.

Чи є гроші мірилом щастя?

Для розрахунку індексу щастя використовують не економічні показники, а задоволеність життям людей, очікувану тривалість життя та попит людей на природні ресурси. Як наслідок, лідерами рейтингу щастя стали не світові економічні лідери, а такі держави як Коста-Рика, Гватемала, Ямайка. Це яскравий показник того, що матеріальні добробут та цінності вирішують не все.

Чи є щасливими українці?

Проте Україна пасе задніх не тільки в рейтингах   економічного розвитку, а й в рейтингу щастя націй. В рейтингах різних організацій щасливість українців коливається з 136 по 178 місце. Україна за рівнем щастя значно поступається всім своїм сусідам. До прикладу, за цьогорічною доповіддю ООН «World Happiness Report 2019» за рівнем щастя Україна опиналась на 133 місці, нас обігнали всі колишні республіки Радянського Союзу.

Міжнародний день щастя: наскільки щасливі українці? Міжнародний день щастя: наскільки щасливі українці? Reviewed by nizhynprovse on березня 20, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.