Seo Services

У Ніжині відкрилася виставка художника-імпресіоніста Єгора Дуліна


20 березня в арт-галереї «А ля Прима» розгорнуто виставку під назвою “Весняний протяг” молодого художника зі сходу, члена Національної спілки художників України Єгора Дуліна. Організували виставку управління культури і туризму Ніжинської міської ради та громадська організаця «Ніжинська гільдія митців». Повідоляє Ніжинська міська рада

33-річний Єгор Дулін народився у місті Лисичанську Луганської області. Початкову фахову освіту здобув у тамтешньому коледжі культури і мистецтв. Закінчив однойменний університет та Харківську Академію дизайну. У своїх роботах застосовує пастозну техніку, творить винятково олійними фарбами.

За плечима у митця персональні, спільні  та міжнародні виставки. Його картини є у приватних колекціях України, Франції, Австрії, Бельгії, Польщі та Греції. У своїх роботах художник робить акцент робить на колір та його поєднання.

До Ніжина художник-імпресіоніст завітав вперше. Привіз виставку з 63-ти картин пленерного живопису. На полотнах - пейзажі України та інших країн, а також натюрморти, які створював протягом 2-х років.

З теплими словами до молодого художника звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ігор Алєксєєнко, побажавши автору великих творчих успіхів і запропонувавши намалювати картину, в якій буде зображена частинка Ніжина. Також Ігор Володимирович подякував організаторам, які доклали купу зусиль за чудову організацію виставки .

Відвідувачі побачили натюрморти та пейзажі в імпресіоністичний манері.
Виставка «Весняний протяг» в  арт-галереї «А ля Прима» триватиме протягом місяця, бажаючі матимуть можливість придбати картини.

У Ніжині відкрилася виставка художника-імпресіоніста Єгора Дуліна У Ніжині відкрилася виставка художника-імпресіоніста Єгора Дуліна Reviewed by nizhynprovse on березня 21, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.