Seo Services

Як перелаштувати організм разом із годинником та залишатися в тонусі?


В останню неділю березня українці переводять годинники на літній час. Як перелаштувати організм разом із годинником та залишатися в тонусі?

У ніч з 30 на 31 березня, а саме о 3 годині ночі, відбудеться перехід на літній час. Це означає переведення стрілок годинників на годину вперед. Тобто сон скоротиться на 60 хвилин.

Майже половина держав світу віддані традиціям переходу на літній час. Деякі знайшли альтернативу, аби не навантажувати організм. Так, у Японії із такої нагоди відкладають робочий день на годину, а іноді й до другої години дня.

Та фахівці впевнені, якщо дотримуватися декількох правил, організм не помітить змін і Ви будете почувати себе бадьоро.

Правило 1. Скасування фізичних тренувань та зниження фізичних навантажень. Для адаптації до нового часу організму потрібен відпочинок, для цього цілком достатньо одного дня.

Правило 2. Правильне харчування. Упорядкування раціону – додатковий відпочинок. Потрібно замінити жирну, гостру та солодку їжу овочами та фруктами.

Правило 3. Підготовка заздалегідь. Якщо лягати спати на 15-30 хвилин раніше за тиждень до переведення годинників, не помітно значних змін у часі сну. До того ж потрібно виключити вживання кави у другій половині дня.

Правило 4. Відмова від надмірного користування гаджетами. Негативний вплив смартфонів та комп’ютерів зрозумілий і без пояснень, але зменшити час користування гаджетами за 1-2 години до сну необхідно задля бадьорого ранку

Як перелаштувати організм разом із годинником та залишатися в тонусі? Як перелаштувати організм разом із годинником та залишатися в тонусі? Reviewed by nizhynprovse on березня 26, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.