Seo Services

На Чернігівському автозаводі будуть виробляти трамваї


"Ми чекаємо, що через місяць-півтора з інституту на завод почне надходити документація на трамвай, і ми сподіваємося скоро вам його показати. Кузов трамвая уже затверджений, дизайн - теж", - сказав директор.

За словами Купцова, виробництво трамваїв - дуже перспективний напрям, оскільки понад 1000 кузовів цих машин в Україні відслужили свій термін експлуатації.

Трамвай, який випускатиме Чернігівський автозавод, - нова розробка з використанням нових матеріалів. Єдине, що залишиться старим - це ходові візки. Їх вартість дуже висока, тож завод їх не закуповуватиме, а лише робитиме їх капітальний ремонт.

Чернігівський автозавод був створений у серпні 2003 року. Зараз тут випускається 12 моделей автотранспорту - автобуси міські, міжміські, шкільні й туристичні, а також тролейбуси. За місяць на підприємстві сходить з конвеєра 25 машин. Працює на заводі 410 чоловік, середня заробітна плата становить 10 тис. грн.


УКРІНФОРМ
На Чернігівському автозаводі будуть виробляти трамваї На Чернігівському автозаводі будуть виробляти трамваї Reviewed by nizhynprovse on березня 25, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.