Seo Services

Більше 43 пожеж ліквідовано пожежниками. Причина - підпал сухої трави.




Упродовж минулої доби на Чернігівщині пожежно-рятувальними підрозділами ліквідовано 3 пожежі у житловому секторі громадян, 43 пожежі сухої трави на відкритих територіях, а також 1 загоряння настилу в лісі. Вогнем пройдено понад 138 га території. Причини виникнення вищезазначених пожеж - спалювання громадянами сміття й сухої рослинності та необережність у поводженні з вогнем під час перебування у природних екологічних системах. Загоряння мали місце у Бахмацькому, Варвинському, Ічнянському, Козелецькому, Корюківському, Коропському, Менському, Носівському, Прилуцькому, Ріпкинському, Сосницькому, Срібнянському, Талалаївському, Чернігівському районах та м. Чернігів. Завдяки оперативним діям рятувальників не допущено поширення вогню на значні території, об'єкти життєзабезпечення.


У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області звертаються до громадян з проханням бути вкрай обережними у поводженні з вогнем. Пам’ятайте, що за умов сухої погоди розпалене багаття, кинутий непогашений сірник або недопалок можуть послужити причиною виникнення пожеж з непередбачуваними наслідками.


Більше 43 пожеж ліквідовано пожежниками. Причина - підпал сухої трави. Більше 43 пожеж ліквідовано пожежниками. Причина - підпал сухої трави. Reviewed by nizhynprovse on квітня 09, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.