Seo Services

Останні президентські рейтинги перед другим туром



Сьогодні останній день, коли можна публікувати результати соціологічних опитувань, тому вирішили зробити підбірку  результатів соцопитувань від найавторитетніших агенцій.

Згідно результатів  опитування соціологічної агенції «ФАМА» за  Володимира Зеленського мають намір проголосувати 50% опитаних, за Петра Порошенка – 27%. У регіональному розподілі більшу підтримку Зеленському декларують мешканці центрального, східного та південного регіонів, Порошенку – західного, що фактично відповідає даним щодо регіональної підтримки за результатами першого туру виборів.

Результати опитування соціологічної групи «Рейтинг», декларують, що опитані, відповідаючи на питання  «За кого з цих кандидатів Ви голосуватимете у другому турі виборів Президента України?» відповіли наступним чином: 52% сказали, що голосуватимуть за В.Зеленського, 19% – за П.Порошенка. 19% – не визначилися, 10% – не мають наміру голосувати.  Серед тих, хто має намір голосувати у ІІ турі: 58% – за В.Зеленського, 22% – за П.Порошенка, ще 20% – не визначилися. Серед тих, хто має намір голосувати у ІІ турі і визначився з вибором: 73% – за В.Зеленського, 27% – за П.Порошенка. Симпатії по регіонами відповідають опитуванню соціологічної агенції «ФАМА».

За даними «Київського міжнародного інституту соціології»  в перемогу «Слуги народу» вірять 57,2% виборців. 14,1% респондентів вважають, що наступним президентом стане діючий гарант. Ще 28,7% – не визначилися або відмовилися відповідати на запитання.

Крім того, 54% респондентів "точно будуть голосувати" 21 квітня, ще 18,8% "скоріше будуть голосувати". Скоріше або точно не збираються голосувати – 15,5%. Не визначилися або відмовилися відповідати – 11,7%.

Останні президентські рейтинги перед другим туром Останні президентські рейтинги перед другим туром Reviewed by nizhynprovse on квітня 19, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.