Seo Services

На ліквідацію наслідків вибухів поблизу Ічні потрібно більше коштів


Депутати Чернігівської обласної ради проголосували за те, щоб направити запит до облдержадміністрації з приводу виділення коштів на ліквідацію наслідків вибухів на артилерійських складах в Ічнянському районі.

Суть питання в тому, що в 2018 році на ліквідацію НП було виділено 100 мільйонів гривень, однак тільки 10% вдалося освоїти. Решта 90 мільйонів повернулися до державного бюджету.

Ініціатори звернення відзначають, що за ці кошти вдалося відновити тільки кілька будинків, зруйнованих снарядами.

А ось до будинків в селі Августівка, які були сильно пошкоджені вибухами, гроші не дійшли.

При цьому місцеві жителі вважають, що влада кинула їх в біді, не знаючи про загальну суму виділених коштів.

Щоб виправити ситуацію депутати обласної ради звернулися до Чернігівської ОДА, щоб керівництво області ініціювало перед Кабінетом міністрів питання про повторне виділення коштів.

Нагадаємо, вночі 9 жовтня на території 6-го арсеналу Міноборони поблизу селища Дружба в Ічнянському районі Чернігівської області сталися вибухи, що спричинили пожежу.

З прилеглих територій були евакуйовані понад 12,5 тисяч осіб, закрито повітряний простір в радіусі 30 км, призупинено рух залізничного та автомобільного транспорту.
Найбільше постраждало село Августівка, де снарядами і вогнем було повністю знищено кілька будинків.

Повідомляє 0462

На ліквідацію наслідків вибухів поблизу Ічні потрібно більше коштів На ліквідацію наслідків вибухів поблизу Ічні потрібно більше коштів Reviewed by nizhynprovse on квітня 05, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.