Seo Services

Перемоги ніжинських талантів у Відні



27 березня 2019 року  у Відні відбувся   І  Інтернаціональний дитячо-юнацький фестиваль-конкурс «Віденська рапсодія». Участь в фестивалі приймали колективи з Австрії та України. Українську сторону представляла в тому числі ніжинські колективи: ансамбль бального танцю «Ритм», вокальна студія «Автограф» та  ансамбль скрипалів «Рондо». Наші виконавці продемонстрували високий рівень професійної та виконавської майстерності та здобули багато нагород, а саме:


ГРАН-ПРІ у номінації «Інструментальний жанр» здобув Москаленко Герман – учень 6 класу Ніжинської дитячої хореографічної школи (викладач – кандидат педагогічних наук Ревенчук В.В.), віртуозно виконавши «Вальс» Є.Доги.

І МІСЦЕ  у номінації «Хореографія» здобули вихованці середньої групи дитячого зразкового ансамблю бального танцю «Ритм» Денисайко Анастасія та Москаленко Герман (балетмейстер – заслужений працівник культури України Тимошенко Г.Л.).

І МІСЦЕ  у номінації «Змішаний жанр: фортепіано + хореографія» здобули учні 6 класу Ніжинської дитячої хореографічної школи Москаленко Герман («Фортепіано», викладач Ревенчук В.В.) та Боришкевич Катерина («Хореографія», балетмейстер Проніна Т.М.), майстерно виконавши ліричну композицію «Юнак і Троянда».

І МІСЦЕ  у номінації «Вокал» – заслужена нагорода солістки дитячої зразкової вокальної студії «Автограф» Боришкевич Катерина за виконання пісні «Моя Україна» (слова і музика О.Лукашової).

І МІСЦЕ  у номінації «Інструментальний жанр. Скрипка» здобули вихованці ансамблю скрипалів «Рондо» Дудка Ольга, АннінаСоф‘я, Ахутіна Софія, Абакуменко Дарія, Марта і Майя Бойко та їх викладач Авер’янова Тетяна Миколаївна. У  виконанні ніжинських  скрипалів  прозвучали два відомі твори: «Варто чи ні?» О. Пономарьова та «Щедрик» в обробці О.Гоноболіна.


Управління культури і туризму при Ніжинській міській раді
Перемоги ніжинських талантів у Відні Перемоги ніжинських талантів у Відні Reviewed by nizhynprovse on квітня 03, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.