Seo Services

Міська рада на конкурсних умовах буде співфінансувати капітальні ремонти в ОСББ та ЖКБ


Сьогодні на сесії міської ради була затверджена програма «Підтримки співвласників багатоквартирних житлових будинків та капітального ремонту житлового фонду міста Ніжин на 2019 рік». Згідно програми виділення коштів з міського бюджету буде спрямовуватись на проведення капітального ремонту та реконструкцію житлового фонду, капітального ремонту ліфтів у багатоквартирних житлових будинках, ОСББ та ЖБК  та впровадження енергоефективних рішень.

Для визначення об’єкту, на умовах співфінансування з міського бюджету буде створена конкурсна рада, яка буде проводити конкурс, згідно з вимогами, визначеними перед початком проведення процедури відбору конкурсантів.

Відсоток співфінансування визначатиметься в процесі конкурсу. При цьому частина фінансування міського бюджету буде визначена сталою, одна для всіх видів робіт, а саме не більше 50 %.


Перелік документів, які необхідні для участь в конкурсі згодом з'являться на сайті міської ради. 
Міська рада на конкурсних умовах буде співфінансувати капітальні ремонти в ОСББ та ЖКБ Міська рада на конкурсних умовах буде співфінансувати капітальні ремонти в ОСББ та ЖКБ Reviewed by nizhynprovse on квітня 24, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.