Seo Services

Як залишитись у формі після Великодня?


Вже закінчуються весняні свята та починаються старі робочі будні з новими зайвими кілограмами. Пропонуємо вам переглянути декілька рекомендацій, про те, як залишитись в формі після Пасхи.

1. Не поспішайте сідати на жорстку дієту. Достатньо виключити зі свого раціону на декілька тижнів цукор, хліб та інші вироби з борошна.

2. Ходіть пішки. Прогулянки поліпшують кровообіг, бадьорять, зміцнюють загальний тонус організму і, звичайно ж, позбавляють від зайвих кілограмів.

3. Пийте більше води. Вода допоможе вам вивести з організму залишки алкоголю, поліпшити травлення, зволожити шкіру та відновити водний баланс організму.

4. Сходіть в баню або сауну. Перебування в парильні допоможе вивести з організму токсини та зайву рідину, що, звичайно ж, найкращим чином позначиться на вашій фігурі.

5. Лягайте спати раніше. Найкраще організм відпочиває та відновлюється під час сну в певні години доби. Наприклад, мозок - з дев'ятої до десятої вечора, тіло - з десятої вечора до першої ночі, нервова система - з години ночі до трьох. Як бачите, найважливішим часом для сну є період з дев'ятої вечора до третьої години ночі.

Як залишитись у формі після Великодня? Як залишитись у формі після Великодня? Reviewed by nizhynprovse on травня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.