Seo Services

Хто хоче стати нардепом від 209 округу?



25 червня ЦВК припинила приймати заявки від кандидатів у депутати. Тому можна підвести підсумки щодо кандидатів-мажоритарників по 209-му округу. До округу відносяться місто Ніжин, Варвинський, Ніжинський, Носівський, Срібнянський райони та частина Ічнянського району.
З 6-и округів Чернігівської області саме 209-ий і 210-ий мають найбільшу кількість зареєстрованих кандидатів – по 19 осіб. Навіть обласний центр відстає на 4 особи. З 19-ти охочих бути народними обранцями 10-ро йдуть на вибори шляхом самовисування, а 9-х висувають політичні партії. 

То хто претендує на статус народного депутата від округу №209?
1.    Бузун Олег Віталійович – відома в Ніжині особистість, він є діючим головою Ніжинської районної ради і незмінно залишається членом ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА», яка і є суб’єктом висування кандидата.
2.    Гунько Анатолій Григорович – людина, яка теж на слуху у виборців округу. Анатолій добре відомий організатор концертів. За сферою діяльності він адвокат, директор ТОВ «Гільдія права». Суб’єктом висування є політична партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».
3.    Кодола Олександр Михайлович – народний депутат України, який на минулих виборах був обраний виборцями округу від «Народного фронту». На вибори 2019 року Кодола йде самовисуванцем.
4.    Зуб Валерій Олексійович – генеральний директор КНП «Чернігівський медичний центр сучасної онкології», суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ «СЛУГА НАРОДУ». На минулих виборах також балотувався до Верховної Ради, але самовисуванцем, тоді зайняв 2-е місце (13,9 %).
5.    Болоховець Юрій Віталійович є директором ДП «Ніжинське лісове господарство», діючий депутат обласної ради від Аграрної партії України.
6.    Брюховецький Володимир Борисович – директор Бахмацького комунально-виробничого підприємства, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Раніше очолював Талалаївську РДА.
7.    Ковтун Алла Юріївна – доцент кафедри загальної та практичної психології Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, йде як самовисуванка, але є депутатом обласної ради Чернігівської області від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА».
8.    Ситнік Олег Денисович – пенсіонер, депутат Ніжинської міської ради, є найстаршим кандидатом – 70 років. Суб’єкт висування – «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК».
9.    Харченко Олександр Володимирович – начальник юридичного управління ПП «ОвручГазАвто», суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ «СИЛА І ЧЕСТЬ». Є головою бюджетної комісії Київської міської ради та головою ГО «Ніжинське земляцтво».
10. Коросько Іван Володимирович – завідувач Ніжинського протитуберкульозного амбулаторно-поліклінічного відділення Чернігівського обласного протитуберкульозного диспансеру, член Політичної партії «Європейська Солідарність», від якої і балотується.
11. Шадура Сергій Миколайович – керівник ТОВ «ЄВРО ЕКО ІНВЕСТ», суб’єкт висування – політична партія «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».
12. Зубицька Любов Миколаївна – голова адвокатського об’єднання «АЛЬЯНС КОНСАЛТИНГ ГРУП», самовисуванка.
І якщо з цими 12-ма кандидатами більш менш зрозуміло, то інші 7-ро скоріше є частиною схем, пов’язаних з політичними технологіями.
13 і 14 кандидати – Зуб Валерій Васильович та Зуб Григорій Леонідович, які йдуть на вибори як самовисуванці, навіть на мають жодного відношення до Чернігівської області та округу № 209. Так, перший є жителем села Троїцьке Павлоградського району Дніпропетровської області та працює комірником у ТОВ «СНЕК Продакшн». А другий – проживає у місті Долинська Долинського району Кіровоградської області та працює вихователем Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв).
Невипадкова ідентичність прізвищ із кандидатом від «СЛУГИ НАРОДУ» (Зуб Валерій Олексійович) дає можливість зробити висновок про те, що обидва кандидати є частиною схеми задля розпорошення голосів виборців «СЛУГИ НАРОДУ».
15-тим кандидатом є Бурковський Костянтин Геннадійович. Він тимчасово не працює та проживає у селі Кодра Макарівського району Київської області, йде самовисуванцем.
16. Вайло Олександр Григорович – директор ТОВ «Детат» та проживає у Чернігові, самовисуванець.
17. Івченко Микола Сергійович – тимчасово не працює, проживає у Києві, самовисуванець. До речі, наймолодший з кандидатів – 27 років.
18. Іллюшко Віктор Володимирович – тимчасово не працює, проживає у Чернігові, самовисуванець.             
19. Хахуда Юрій Михайлович – тимчасово не працює, проживає у Києві, самовисуванець.

Закликаємо виборців ретельно аналізувати дані бюлетеня перед тим, як віддати голос за кандидата!


Хто хоче стати нардепом від 209 округу? Хто хоче стати нардепом від 209 округу? Reviewed by nizhynprovse on червня 27, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.