Seo Services

В селищі Гончарівське формують новий танковий батальйон


В Чернігівській області формують новий танковий батальйон ЗСУ. Про це повідомляє прес-служба Оперативного командування “Північ” на сторінці в Facebook.

“12-й окремий танковий батальйон оперативного командування “Північ” буде сформований у с. Гончарівське Чернігівського району. Нова військова частина не входить до складу 1-ої окремої танкової Сіверської бригади і є повністю самостійним підрозділом”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наразі триває отримання бойової техніки, озброєння та військово-матеріальних запасів. Військова частина буде сформована виключно військовослужбовцями військової служби за контрактом.

Також повідомляється, що на території села Гончарівського у поточному році буде введено в експлуатації три гуртожитки поліпшеного типу.

В Командуванні 12-го окремого танкового батальйону зазначили, що готові прийняти у свої підрозділи військовослужбовців військової служби за контрактом, а також призвати тих, хто готовий укласти контракт на проходження військової служби.

В селищі Гончарівське формують новий танковий батальйон В селищі Гончарівське формують новий танковий батальйон Reviewed by nizhynprovse on червня 12, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.