Seo Services

Ніжинка сіла до в'язниці за вбивство чоловіка, який перевдягався у жіночій одяг



     
Історія почалася ще у травні 2017 року. Обвинувачувана Наталія під час сварки вдарила свого співмешканця скляною посудиною по голові. У результаті травми чоловік помер.
Постраждалий виявився колишнім ув’язненим у справах, пов’язаних із зґвалтуванням та вбивством, до того ж чоловік мав психічні розлади. Він перевдягався у жіночі речі та ходив на залізничний вокзал жебракувати, де часто чіплявся до жінок та дітей.
Обвинувачувана виправдовувала свої дії тим, що чоловік намагався її зґвалтувати, тоді вона покликала на допомогу співмешканця, котрий, за її словами, і вбив чоловіка.
Натомість версія жінки не підтвердилася не тільки через медичну експертизу, а й через свідчення свідка. Чоловік казав про те, що в цей час був у магазині, а Наталя сама казала йому про те, що вдарила і душила постраждалого у відповідь на побиття палицею.
Однак суд визнав Наталію  винною і засудив на 7 років за вбивство.

Ніжинка сіла до в'язниці за вбивство чоловіка, який перевдягався у жіночій одяг Ніжинка сіла до в'язниці за вбивство чоловіка, який перевдягався у жіночій одяг Reviewed by nizhynprovse on червня 20, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.