Seo Services

Перші перемоги на ІІ Європейських іграх



21 червня у Мінську (Республіка Білорусь) розпочалися ІІ Європейські ігри, що триватимуть до 30 червня. На змаганнях Україну представляють 198 спортсменів у 15 видах спорту та 23 дисциплінах.

Загалом у Мінську-2019 приймають участь понад 4000 спортсменів із 50 країн, які розіграють 200 комплектів нагород. Змагання у 8 видах спорту стануть кваліфікаційними на Ігри Літньої Олімпіади-2020 у Токіо.

Перший день на іграх одразу приніс свої плоди. Чемпіонка світу у категорії до 48 кг Дар'я Білодід виборола золоту медаль з дзюдо. У фіналі дівчина перемогла росіянку Ірину Долгову.

Другою перемогою першого дня стала бронзова медаль самбістки Наталії Смаль. У ваговій категорії до 72 кг Наталія перемогла у двобої з представницею Румунії Лореною-Александрою Подоленскі. Рахунок 4:0 на користь українки. Попередньо Наталія програла представниці Білорусі та виграла росіянку.

Наступною переможницею стала Анастасія Новікова. Спортсменка виборола срібну медаль з самбо у категорії до 48 кг. Отримавши перемогу у боях з представницями Болгарії та Вірменії, Анастасія потрапила до фіналу, де її обійшла росіянка Олена Бондарева (рахунок 0:2).
          
Георгій Зантарая виборов друге золото для українців і став 3-кратним чемпіоном європейських змагань. Дзюдоїст у ваговій категорії до 66 кг переміг представника італійської збірної Медвеза Матео.

          Самбістка Олена Сайко стала срібної призеркою ІІ Європейських ігор у Мінську. Олена перемогла італійку та іспанку у ваговій категорії до 64 кг, але не змогла подолати росіянку Катерину Онопрієнко. Це вже друга срібна нагорода для української спортсменки.

          3 золота медаль Україні і 4 з самбо дісталася завдяки Анастасії Сапсай. Самбістка у вазі понад 80 кг опинилася на переможному п'єдесталі з рахунком 4:0, з яким перемогла грузинську спортсменку Елене Кебадзе, попередньо Анастасія поборола представниць Литви та Білорусі.

          Срібним призером з кульової стрільби став Олег Омельчук. Олег стріляв з пневматичного пістолета з 10 м. Перемога для спортсмена стала перепусткою на Олімпійські ігри, які відбудуться у Токіо у 2020 році.

          2 бронзові нагороди виборола гімнастка Влада Нікольченко. У вправах з обручем дівчині не вистачило 0,3 бали до срібла. Влада отримала 21, 450, у той час як представниця Білорусії – 21, 750. Перше місце отримала росіянка Діна Аверіна з оцінкою 22,850. На виступі з булавами українська спортсменка отримала від суддей 21,750 бали.

Довідник української команди можна знайти за посиланням: http://noc-ukr.org/olympic/european-games/minsk-2019/zbirna-komanda-ukraini/  
А розклад змагань завантажити за посиланням: http://noc-ukr.org/olympic/european-games/minsk-2019/den-za-dnem/







Перші перемоги на ІІ Європейських іграх Перші перемоги на ІІ Європейських іграх Reviewed by nizhynprovse on червня 23, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.