Seo Services

У Чернігові стартує унікальний проект «МІСТО ПРОФЕСІЙ»



У Чернігові розпочинає роботу унікальний проект «МІСТО ПРОФЕСІЙ». Проект існує уже 6 років і охоплює 50 міст. «Це унікальне поєднання соціальної місії та маркетингу! Мета проекту - щоб кожна дитина мала шанс реалізувати свій потенціал, а компанії з позитивною репутацією презентували свою організацію!», - кажуть організатори проекту.                                                                                        
          Сотні тисяч дітей мають унікальну можливість випробувати себе у таких професіях: будівельник, рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, поліцейський, лікар, соціальний працівник, криміналіст, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, банкір, кухар, актор, модель, кравчиня тощо.
          У Чернігові захід відбудеться 6 липня о 12 годині у Міському парку культури і відпочинку. Захід триватиме до 15 години. Вхід є БЕЗКОШТОВНИМ. При вході дитина (будь-якого віку) отримує паспорт, що є і трудовою книжкою. У комплексі будуть розміщені локації, де діти зможуть пройти майстер-класи від державних структур та бізнесу. Після цього представники професій ставлять у документі відмітку про освоєння професії дитиною. Батьки матимуть можливість дізнатися від представників компаній інформацію про продукцію або послуги.


У Чернігові стартує унікальний проект «МІСТО ПРОФЕСІЙ» У Чернігові стартує унікальний  проект «МІСТО ПРОФЕСІЙ» Reviewed by nizhynprovse on червня 24, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.