Seo Services

У Ніжині поліція затримала грабіжника, що травмував та обікрав жінку


19 червня Ніжинський відділ поліції повідомляє про затримання 33-річного чоловіка, який вдень вдарив жінку по голові, аби вкрасти гроші з сейфу.

63-річна травмована жінка змогла одразу після скоєного викликати поліцію, але стан постраждалої потребував негайної госпіталізації та медичного втручання. Підозрюваний втік з місця злочину з вмістом сейфу. У той час, поліція переглядала міські камери відеоспостереження, щоб знайти чоловіка за особистими прикметами.

Одна з таких камер зафіксувала схожого чоловіка, який гуляв містом і вживав алкогольні напої. Невдовзі працівники поліції затримали підозрюваного за ст. 208 КПК. У ході затримання була вилучена частина вкрадених коштів.

Зараз чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Там він буде на час розслідування та з’ясування його причетності до інших злочинів схожого характеру, які були скоєні останнім часом у місті. Відомо, що підозрюваний раніше мав проблеми з законом, а саме засуджений за крадіжки та дезертирство.

У Ніжині поліція затримала грабіжника, що травмував та обікрав жінку У Ніжині поліція затримала грабіжника, що травмував та обікрав жінку Reviewed by nizhynprovse on червня 20, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.