Seo Services

П'яний корюківець мало не вбив двох поліцейських, які приїхали на виклик


22 червня у місті Корюківка поліція приїхала на виклик стосовно сварки колишнього подружжя. Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, погрожував колишній дружині та не пускав у дім, де вони проживають разом.

На зауваження та неодноразові прохання поліції вийти з будинку, чоловік нічого не відповідав. Після чого раптом вибіг з дому і ударив ножем по нозі одного з поліцейських. На що інший зробив попередження про застосування вогнепальної зброї.

На зауваження чоловік ніяк не відреагував і тричі наніс удари другому поліцейському. Тому поліцейський був змушений тричі вистрілити. Через це, на місце прибув допоміжний наряд групи реагування патрульної поліції. Але чоловік, навіть з вогнепальною раною, продовжував чинити опір. Правопорушника зупинили за допомогою спеціальних засобів та направили до лікарні.

Наразі обох співробітників поліції госпіталізовано, а життю порушника загрози немає. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 345 Кримінального кодексу України. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням працівником службових обов'язків. Таке порушення карається позбавленням волі на строк 5-12 років.

П'яний корюківець мало не вбив двох поліцейських, які приїхали на виклик П'яний корюківець мало не вбив двох поліцейських, які приїхали на виклик Reviewed by nizhynprovse on червня 23, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.