Seo Services

Міністерство інформаційної політики забуло проанонсувати фестиваль в Чернігові, який самі організували



19 червня у Чернігівському парку культури і відпочинку відбувся музичний фестиваль "Твоя Країна fest", на якому виступили відомі українські зірки. Фестиваль проводився з метою популяризації української пісні та української музики. Так сказав завідувач сектору стратегічних комунікацій Міністерства інформаційної політики України Олексій Тарабукін. Сказав, але не повідомив заздалегідь жителів міста. До того ж Табуркін зазначив: «Фестиваль "Твоя Країна fest" – це виключно державний проєкт, який реалізується за підтримки Мінформполітики другий рік поспіль і є одним із напрямків інформаційної підтримки регіонів України.»
          
На початку концерту було не більш як 500 слухачів, враховуючи те, що виступали відомі українські артисти. Фестиваль супроводжувався піснями гуртів «СКАЙ» і «Мандри», Iванки Червінської, Марії Бурмаки, Gypsy Lyre, Фоми, який був і ведучим концертної програми. Користувачі соціальних мереж відмітили високий рівень організації свята та використання професійної техніки: «Чудова велика сцена з 3 моніторами та крутим потужним звуком. Ціла команда обслуговуючого персоналу, бригада телевізійників, відеоінженери, оператори».

Міністерство інформаційної політики забуло проанонсувати фестиваль в Чернігові, який самі організували Міністерство інформаційної політики забуло проанонсувати фестиваль в Чернігові, який самі організували Reviewed by nizhynprovse on червня 20, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.