Seo Services

В 207 окрузі два клони Анатолія Євлахова





До ЦВК було внесено 2 клони Анатолія Євлахова (округ №207). Тоді Центральна виборча комісія відмовила у реєстрації ще двох осіб з іменами Євлахов Анатолій Сергійович. До того ж обидва Анатолія уродженці Одеської області. Та на цьому брудні технології не закінчилися.

Корупційні схеми уже добре відомі мешканцям, що проживають в межах 207-го округу. Був позов до суду через відмову у реєстрації кандидатів. Верховний суд його задовольнив зі зрозумілих причин. Тепер в бюлетені будуть три самовисуванці Анатолії Євлахови, різницю можна побачити тільки в тому, що чинний нардеп Анатолій Євлахов має вищу освіту та народжений в місті Керч. В застосуванні цієї підозрюють ще одного кандидата в нардепи Ігоря Рибакова.  

Змінити ім’я та прізвище зараз нескладно, кажуть, що за 20 тисяч доларів можна отримати документи на нове прізвище. Тому слід бути обережними і уважними, не лише виборцям цього округу, адже «кандидати-двійники» можуть бути присутні чи не в кожному іншому окрузі.

















В 207 окрузі два клони Анатолія Євлахова В 207 окрузі два клони Анатолія Євлахова Reviewed by nizhynprovse on липня 08, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.