Seo Services

Ніжин отримає 9 мільйонів на реконструкцію каналізаційного колектора


Чернігівщині виділили більш ніж 21,3 мільйона гривень з державного бюджету на природоохоронні заходи. Сума субвенції буде розподілена між містом Ніжин і Ічнянською та Варвинською ОТГ.
          За інформацією Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації субвенція надаватиметься у разі спільного фінансування з місцевим бюджетом (від 10% від вартості проекту).
Майже 9 мільйонів гривень Ніжину виділять для проведення робіт з реконструкції самопливного каналізаційного колектора. Міська влада з бюджету вкладе у проект близько 1 мільйона гривень.
Варвинська громада отримає 8,6 мільйона гривень на реконструкцію каналізаційних очисних споруд із впровадженням енергозберігаючих технологій. Тут місцевий бюджет викладе понад 950 тисяч гривень.
Ічня отримає найменше – 3,8 мільйона гривень. Ці гроші будуть витрачені  на реконструкцію каналізаційної насосної станції. Місцевих коштів до цієї суми докладуть у розмірі близько 500 тисяч гривень.

Ніжин отримає 9 мільйонів на реконструкцію каналізаційного колектора Ніжин отримає 9 мільйонів на реконструкцію каналізаційного колектора Reviewed by nizhynprovse on липня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.