Seo Services

Україна впевнено виборює ІІІ місце на Європейських іграх




Українська збірна на ІІ Європейських іграх увірвалась в трійку лідерів за підсумками фінального дня. Фінал насправді видався неймовірним українська збірна здобула одразу 6 медалей найвищого ґатунку випередивши Італію на три золоті медалі.

Чудову крапку у виступі нашої команди поставив каратист Станіслав Горуна, який у змаганнях куміте у ваговій категорії 75 кг впевнено здобув звання чемпіона.

Таким чином, в активі збірної України 51 медаль ІІ Європейських ігор, 16 з яких золоті, 17 – срібних та 18 – бронзових.
Окрім того, українські боксери зайняли перше місце в командному заліку серед боксерських збірних.

В останній день змагань золоті медалі виграли вже знані олімпійські чемпіони – Жан Беленюк, Олег Верняєв  та спортмен року – Олександр Хижняк.  

«Якраво перемагали дзюдоїсти Дарія Білодід і Георгій Зантарая, отримавши одразу і золоті нагороди чемпіонату Європи. Значний внесок до скарбнички збірної зробили самбісти на чолі з чемпіонкою Ігор Анастасією Сапсай. Вже привчили нас до яскравих успіхів боксери. Впевнено подолав всю дистанцію змагань наш суперважковаговик Віктор Вихрист, а фінальний бій Олександра Хижняка, на мою думку, став справжньою прикрасою Ігор.  Борцівська школа продовжує прославляти Україну, свідченням чому стали золоті нагороди Юлії Ткач і Жана Беленюка, який вразив не лише рівнем своєї боротьби, а й виконанням гопака.  Разом з досвідченим Олегом Верняєвим, який попри тривале відновлення після травми продемонстрував високу майстерність і волю до перемоги, на найвищу сходинку п'єдесталу зійшла і юна та талановита Анастасія Бачинська.  Справжньою прикрасою стали перемоги наших легкоатлетів у видовищному фіналі командних змагань на очах у переповненого стадіону та в наднапруженій боротьбі з господарями змагань. Феєрично виступили каратисти Аніта Серьогіна і Станіслав Горуна, який здолав у вирішальному поєдинку уславленого суперника з Азербайджану і приніс команді завершальне золото. Незважаючи на вкрай складні умови, екіпаж байдарки-двійки у складі Марії Повх і Людмили Кукліновської був на фініші першим.  Також першою стала Ганна Соловей в гонці за очками. Вони, як і інші медалісти та усі інші наші спортсмени віддали максимум сил і доклали майстерності, щоб досягти якнайвищого результату», – відзначив голова Національного олімпійського комітету Сергій Бубка.





Україна впевнено виборює ІІІ місце на Європейських іграх Україна впевнено виборює ІІІ місце на Європейських іграх Reviewed by nizhynprovse on липня 01, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.