Seo Services

До Генеральної прокуратури надійшло звернення стосовно діяльності голови Любецької ОТГ



Любецький селищний голова Сергій Пінчук став головною персоною для розмов у Любецькій ОТГ. Мешканці громади зібрали майже 1200 підписів аби відкликати корупціонера з посади.

Генеральна прокуратура України розглядає звернення про зловживання Пінчуком власним службовим становищем. У справі йде мова про регулярне та безпідставне прийняття головою ОТГ рішень стосовно призначень виплат собі та підлеглим премій та надбавок до заробітної плати.

До того ж звернення містить інформацію про незаконну вирубку лісосмуг між населеними пунктами, які входять до Любецької ОТГ, що відбувається під керівництвом голови селища. Зазначається, що від вирубки гроші не надходять до місцевого бюджету.

Розгляд судової справи триває і через перевірку на достовірність інформації про перешкоджання Пінчука переобладнанню системи опалення у школі в селі Тараса Шевченка, адже це призводить до додаткової розтрати коштів місцевого бюджету.

До Генеральної прокуратури надійшло звернення стосовно діяльності голови Любецької ОТГ До Генеральної прокуратури надійшло звернення стосовно діяльності голови Любецької ОТГ Reviewed by nizhynprovse on липня 10, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.