Seo Services

За вихідні в області внаслідок пожеж загинули три людини


Упродовж минулих вихідних днів на території Чернігівської області виникло 18 пожеж, 13 з яких зареєстровано у житловому секторі громадян. Їх причинами послужило: необережне поводження з вогнем, розряд блискавки, порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні нагрівальних печей і димарів, коротке замикання електромережі. Під час пожеж загинуло 3 особи.

06 липня виникла пожежа приватного житлового будинку у с. Лопатні Ріпкинського району. Внаслідок власної необережності під час паління загинув син господарки та його мати. Вогнем знищено покрівлю та перекриття житлового будинку, господарчу споруду.

07 липня у м.Ніжин до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Шепелівській.

Під час гасіння в одній з кімнат будинку вогнеборці виявили тіло 53-річного чоловіка господарки будинку без ознак життя. Причиною трагедії прослужила необережність загиблого під час паління.

У зв’язку з цим, рятувальники закликають громадян бути уважними та обережними у поводження з вогнем. Не паліть у помешканнях та не кидайте непогашені сірники або недопалки. Бережіть своє та життя оточуючих Вас людей.

За вихідні в області внаслідок пожеж загинули три людини За вихідні в області внаслідок пожеж загинули три людини Reviewed by nizhynprovse on липня 11, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.