Seo Services

У Чернігівській області зростає тенденція до використання відновлювальної енергетики


Департамент житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Чернігівської облдержадміністрації повідомляє, що по Чернігівській області з початку 2019 року введено в експлуатацію 29 об'єктів, що виробляють енергію з енергії сонця, а це близько 1100 кВт потужності!

Якщо порівняти із загальною кількістю таких об'єктів, то наразі їх в області 134, а їхня потужність складає майже 11,5 МВт, за півроку вони виробили 49,2 млн кВт за годину.

Слід додати, що ТОВ «Чернігівська генеруюча компанія» увела в експлуатацію нову когенераційну твердопаливну установку з виробництва електричної та теплової енергії.

У порівнянні з минулим роком, в Україні встановлено у 2 рази більше потужностей, що генерують електроенергію із відновлюваних джерел енергії. А у розвиток відновлювальної енергетики у 2019 році інвестовано майже 1,3 млрд євро. Такі зміни є поступовими кроками не тільки до покращення екологічної ситуації в країні, а й до зниження цін на закупівлю енергії та в платіжках.

У Чернігівській області зростає тенденція до використання відновлювальної енергетики У Чернігівській області зростає тенденція до використання відновлювальної енергетики Reviewed by nizhynprovse on липня 09, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.