Seo Services

ТОП-10 затребуваних професій Чернігівщини



Обласний центр зайнятості повідомляє про ряд професій та спеціальностей, яких не вистачає на ринку праці Чернігівщини. Так, найбільш затребувані – слюсарі-ремонтники, електромонтери та інші робітники з інструментами, робітники у сфері обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, працівники у сфері торгівлі та послуг.
У сільському господарстві частіше шукають тваринників, робітників з обслуговування сільськогосподарського виробництва, доярів, свинарів та лісорубів. Часто роботодавці стикаються з проблемою у пошуках підсобних робітників, прибиральників, вантажників, комірників тощо. Щодо працівників з вищою освітою та досвідом роботи потрібні бухгалтери, економісти, інженери різної спеціалізації, агрономи, торговельні представники, менеджери.
На початок липня на 1 вакансію по області претендували 6 людей. ТОП-10 професій, за якими спостерігається найбільший дефіцит кадрів на Чернігівщині виглядає таким чином:
-        Водії;
-        Трактористи;
-        Швачки;
-        Електромонтери;
-        Слюсарі;
-        Електрогазозварники;
-        Токарі;
-        Продавці;
-        Медичні сестри;
-        Інженери різної спеціалізації.





ТОП-10 затребуваних професій Чернігівщини ТОП-10 затребуваних професій Чернігівщини Reviewed by nizhynprovse on серпня 05, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.