Seo Services

Більше 45 млн грн витрачено з бюджетів на відпочинок та оздоровлення дітей



Чернігівська ОДА повідомляє, що на початок серпня майже 50% від загальної кількості дітей Чернігівської області отримали послуги з оздоровлення – майже 11 тис осіб, та відпочинку – близько 35 тис осіб. З обласного бюджету було використано 22 млн грн, а з бюджетів об'єднаних громад, районів та міст — 17 млн грн, залучені кошти склали суму у 6,4 млн грн.
Найбільше було витрачено на дітей пільгових категорій – 2,3 тис дітей із сімей учасників АТО/ООС та 45 дітей загиблих бійців, понад 750 дітей з інвалідністю, 40 вихованців прийомних сімей та дитбудинків сімейного типу, близько 500 дітей внутрішньо переміщених осіб, близько 7,5 тис з багатодітних сімей.
Цього року на Чернігівщині працюють 16 позаміських оздоровчих закладів. Особлива увага приділяється національно-патріотичному вихованню та профілактиці булінгу. Також популярністю користуються літні мовні школи, куди приїжджають працювати іноземні волонтери.
Більше 45 млн грн витрачено з бюджетів на відпочинок та оздоровлення дітей Більше 45 млн грн витрачено з бюджетів на відпочинок та оздоровлення дітей Reviewed by nizhynprovse on серпня 08, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.