Seo Services

Кілька пожеж та 54 пошкоджені будівлі - наслідки грози на Чернігівщині



13 серпня внаслідок штормових поривів вітру та грози пошкодилися та частково зруйнувалися будівлі різного призначення. Управління ДСНС України у Чернігівській області повідомляє про пошкодження більше ніж півсотні будівель.
       Пожежі сталися у кількох районах Чернігівської області. Так, у Ріпкинському районі пошкоджені будівлі школи та житлових будинків у смт Добрянка. У Корюківському районі села Перелюб, Білошитська Слобода, Рибинськ, Камка та смт Холми постраждали більше. У Перелюбі частково пошкоджено покрівлю школи на площі близько 300 кв.м, покрівлі 6 житлових будинків та 4 будівель господарського призначення, у Холмах – будівлю магазину, покрівлі 2 житлових будинків та 3 будівель господарського призначення.
     Городнянський район зазнав таких збитків: с. Ільмівка – пошкоджена покрівля сільради та школи, с. Бурівка та Дроздовиця – пошкоджені житлові будинки. А в селі Володимирівка в результаті пожежі знищено будинок.
   Пожежі також сталися у селі Єнькова Рудня Сновського району, Бригинцях Козелецького району, Володьковій Дівиці Носівського.
     На щастя, обійшлося без жертв.
     Будьте обережними! ДСНС попереджає, що 14 серпня також очікуються грози, тому встановлений І рівень небезпеки.

Кілька пожеж та 54 пошкоджені будівлі - наслідки грози на Чернігівщині Кілька пожеж та 54 пошкоджені будівлі - наслідки грози на Чернігівщині Reviewed by nizhynprovse on серпня 14, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.