Seo Services

З Чернігівщини зібрали майже 9 млрд грн податків


Управління ДФС у Чернігівській області підрахувало суму податків, зборів та єдиного внеску внесену жителями Чернігівщини. Так, з 8,7 млрд грн більшу частину, а саме 6 млрд грн, склали податки та збори. Іншими словами бюджет держави поповнився майже на 3 млрд грн, що більше показників минулого року на 9%.
Такий приріст здебільшого пов’язаний з тим, що зросли надходження податку на додану вартість (222 млн грн або 26%) та податку на доходи фізичних осіб та військового збору (140,5 млн грн або 18,5%).
Більше 3 млрд грн надійшло до місцевих бюджетів усіх рівнів, тобто на 530 млн грн більше за минулорічні показники (20%). Від проведення контрольно-перевірочної роботи та застосування заходів стягнення боргу надійшло понад 17 млн грн.
Бюджети громад Чернігівської області виконані майже на 104% (більше 118 млн грн). Це дало змогу профінансувати заплановані видатки та спрямувати додаткові кошти на розвиток відповідних територій.                                      

З Чернігівщини зібрали майже 9 млрд грн податків З Чернігівщини зібрали майже 9 млрд грн податків Reviewed by nizhynprovse on серпня 13, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.