Seo Services

Спортивний майданчик у ЗОШ №10, доплати тренерам, закупівля спортивної трибуни - підсумки бюджетної комісії



На сьогоднішній бюджетній комісії депутати проголосували за виділення з міського бюджету 800 тисяч гривень  на будівництво мультифункціонального спортивного майданчику в ЗОШ №10. До того ж на будівництво спортивного майданчику виділено майже 700 тисяч з державного бюджету. Подібні майданчики можуть використовуватись у декількох видах спорту. Згідно проекту на дитячому майданчику учні зможуть грати у футбол, баскетбол, волейбол та гандбол.

Із держбюджету місто також отримало субвенцію на придбання житла  для сімей, які виховують понад 5 дітей-сиріт у розмірі трьох мільйонів гривень.

В різному комісія розглянула пропозицію депутата міської ради Костянтина Смалія по встановленню  доплати тренерам. Зараз склалася ситуація, коли тренер в спортивній школі отримує в два рази меншу заробітну плату, ніж вчитель фізичного виховання у звичайній школі. Як наслідок - кількість тренерів невпинно зменшується. Також комісія розглянула ще одну пропозицію депутата стосовно закупівлі спортивної трибуни. Було вирішено закупити модульну трибуну, переваги якої є очевидні, бо її можна транспортувати та підлаштовувати під різні заходи в різних частинах міста.


















Спортивний майданчик у ЗОШ №10, доплати тренерам, закупівля спортивної трибуни - підсумки бюджетної комісії Спортивний майданчик у ЗОШ №10, доплати тренерам, закупівля спортивної трибуни - підсумки бюджетної комісії Reviewed by nizhynprovse on вересня 20, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.