Seo Services

Продовжується прийом громадських проектів



Продовжується прийом громадських проектів, які будуть реалізуватися за кошти міського бюджету. Шляхом подання проекту Ви зможете поліпшити життя в нашому місті.
Найпоширеніші запитання та відповіді на них:

На яку суму можна розраховувати?
За рахунок коштів громадського бюджету можуть реалізовуватись малі та великі проекти. При цьому обсяг витрат на реалізацію малого проекту не повинен перевищувати 100,0 тис. грн., великого від 100,0 до 400,0 тис. грн.

Як та куди подати проект?
Проект подається особисто автором у паперовому та електронному вигляді до кабінету №65 адміністративної будівлі за адресою: м. Ніжин, площа імені Івана Франка, 1, кім., а також на е-mail: vvp_nezhin@ukr.net з поміткою «Громадський  бюджет».

Хто може подати проект?
Проекти  можуть  подавати всі дієздатні громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані  або проживають на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади, що підтверджується офіційними документами. Від одного автора протягом одного року може надходити не більше одного проекту.

Що потрібно для того, щоб подати проект?
Для подання проекту  необхідно заповнити бланк за формою згідно з додатком 1 до цього Положення «Про громадський бюджет», додавши до нього список з підписами не менше  15  мешканців Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади (крім автора/авторів проекту).  Бланк форми проекту та зразок заповнення розміщуються на офіційному сайті Ніжинської міської ради у розділі «Громадський бюджет».


Продовжується прийом громадських проектів Продовжується прийом громадських проектів Reviewed by nizhynprovse on вересня 16, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.