Seo Services

Ніжинські КП відзвітували



Вчора  за результати діяльності 1 півріччя  2019 року відзвітували керівники комунальних підприємств міста.

Звіти стосувалися економічних показників роботи комунальних підприємств міської ради: КП «НУВКГ» , КП «Служба Єдиного Замовника», КП «Керуюча компанія  «Північна», КП «Комунальний ринок», КТВП «Школяр», КП «Оренда комунального майна», ТРК «Ніжинське телебачення», КП «Міський фонд підтримки підприємництва», КП «Відділ архітектурно-технічного планування та проектування», КП «Госпрозрахунковий відділ капітального будівництва».

8 з 12 підприємств є прибутковими. «Пасуть задніх» не досягнувши виконання запланованих показників на 2 квартал 2019 року щодо отримання прибутку КП «НУВКГ» (виконано на 96,2%) та КП «ВУКГ» (виконано на 19,0%).
КП «НУВКГ» не досягло виконання запланованих показників у зв’язку з підвищенням на 25% ціни за електроенергію. Через різницю в ціні, яка закладена у тарифі, підприємство за 2 місяці втрачає 85 тис.грн.

Стосовно КП «Оренди комунального майна», то планові показники по надходженню грошових коштів за оренду майна міської комунальної власності та пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою перевиконано на 72,4 тис.грн та становить за звітний період 567,4 тис.грн. обсяг грошових коштів, перерахованих до міського бюджету за 1 півріччя, в порівняні з аналогічним періодом минулого року – збільшено на 20,0 тис.грн. Підприємство отримало чистого прибутку 46,9 тис. грн., що більше запланованого.


Ніжинські КП відзвітували Ніжинські КП відзвітували Reviewed by nizhynprovse on вересня 06, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.