Seo Services

Ніжинських спортсменів привітали з професійним святом





До дня фізичної культури міський голова Анатолій Лінник та голова відділу спорту Павло Глушко нагородили найкращих ніжинських спортсменів, їхніх тренерів та людей, які допомагають розвивати спорт у нашому місті.

Нагороди отримали спортсмени в наступних видах спорту: спортивна гімнастика, вільна боротьба, хортинг, бойове самбо, боротьба самбо, велоспорт, бокс, баскетбол, футбол, шахи, настільний теніс, дзюдо та ракетомоделювання.

Найбільш титулованими за підсумками року є спортсмени-дзюдоїсти. Так, міський голова нагородив дворазову чемпіонку з дзюдо Чистякову Наталію, а також Тимко Ольгу, Андрійця Нікіту та Карлова Даниіла, якому окрім того було вручено посвідчення майстра спорту. Подякою нагородили і голову кращої спортивної організації року – Костянтина Смалія (ГО «СКЄ «Спарта»).

Подяки отримали представники ракетомодельного спорту Журавльов Владислав, Петрух Антон та Іванець Вадим, які нещодавно стали чемпіонами Європи.

Також були нагороджені спортивні активи шкіл Кубками за участь у Спартакіаді школярів: І місце виборола команда ЗОШ №15, ІІ місце посіла ЗОШ №17 та ІІІ – зайняла ЗОШ №9.

Наостанок було нагороджено найчарівніших представниць спортивних танців, вихованок фітнес центру «Позитив», які вже стали атрибутом кожного спортивного заходу в місті.



















































Ніжинських спортсменів привітали з професійним святом Ніжинських спортсменів привітали з професійним святом Reviewed by nizhynprovse on вересня 13, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.