Seo Services

Октаедр за 2,5 мільйона: «Імперія води» чи бізнес-імперія?



Ніжин пасе задніх, в Умані встановили октаедр за 2,5 мільйона гривень. Уманський октаедр трохи більший за ніжинський та має музичний супровід. Переможцем тендеру на встановлення уманського дива є славнозвісна ТОВ «Імперія води Україна», яка встановлювала і ніжинський багатогранник.

За даними порталу «Сlarity-project» "Імперія води Україна" є переможцем  у 56 закупівлях на суму понад 159 мільйонів гривень. У судовому реєстрі нараховується 76 документів на зазначену фірму, останні з яких стосуються кримінальної справи щодо привласнення бюджетних коштів під час будівництва фонтану в Херсоні.

Як повідомляли «Наші гроші» у 2018 році, під час виконання робіт з реконструкції фонтанів у Чернігові ТОВ «Імперія води Україна» безпідставно включило до актів виконаних робіт обладнання за 1,49 млн грн., яке не купувалося. Гроші підрядник перерахував на рахунки житомирського ТОВ «Фонтани України», у якого відсутні наймані працівники для збирання цього обладнання.


Слідкуйте за нами в Instagram


Октаедр за 2,5 мільйона: «Імперія води» чи бізнес-імперія? Октаедр за 2,5 мільйона: «Імперія води» чи бізнес-імперія? Reviewed by nizhynprovse on жовтня 01, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.