Seo Services

Тварини 404


Сьогодні світ святкує Міжнародний день тварин. Це свято започаткували з метою збереження тварин планети. Серед українців побутує думка, що збереження тварин не є проблемою для нашої держави, мовляв в нас немає білого носорога чи слонової черепахи.  Проте є тварини, які назавжди зникли з території нашої країни, через вплив людини та її жорстокість.

Пропонуємо Вам з ними ознайомитись:

Тюлень-монах


Зараз в Україні він має статус "зниклого". Через низьку народжуваність популяція виду знижується на всій території проживання. Тварина зникла через забудову прибережної зони Чорного моря.

Дикий кінь

Вид вважається "зниклим у природі". Причини зміни чисельності: браконьєрство, перебудова ландшафтів для господарства, мале генетичне різноманіття для функціонування виду.

Довгокрил звичайний

Вид широко розповсюджений у Африці, Південній Європі, а також на Близькому Сході та Кавказі. В Україні жив у Криму та Закарпатській області.
Востаннє тварину бачили у Криму - 1947-го, Закарпатській області - 1993-го. Причини зміни чисельності: знищення та непокоєння людиною, отруєння пестицидами.

Осетер європейський

Ця риба пережила динозаврів, проте загинула від людської діяльності. Сетер європейський вважався найрідкіснішим видом осетрових. Причини зникнення – будівництво гідротехнічних споруд на річках, забруднення річок, браконьєрство.

Зубр
        

         Зараз в Україні налічується 200 зубрів, проте вони  штучно збережені. Їх вдалось зберегти всюди, крім Чернігівської області Причини зміни чисельності: браконьєрство та недбале ведення мисливського господарства
Тварини 404 Тварини 404 Reviewed by nizhynprovse on жовтня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.