Seo Services

Чи потрібен місту палац спорту?



У місті, де спортсмени один за одним здобувають титули чемпіонів Європи та світу, немає повноцінного спортивного комплексу. Сьогодні пропозиція  будівництва міського палацу спорту прозвучала на зустрічі зі спортсменами від депутата міської ради Костянтина Смалія.

Зараз для проведення змагань тренери змушені звертатись до міських навчальних закладів, щоб ті виділили приміщення на час проведення змагань. А єдиний у місті спорткомплекс «Зірка» мало не відійшов у приватну власність. Тоді в останній момент міська рада прийняла рішення брати участь в аукціоні та викупила приміщення. До слова, в аукціоні, окрім підприємців, брали участь також депутати міської ради.
(Реконструкція палацу спорту у Львові)
Подібні спорткомплекси почали будувати у Львові та Житомирі. Зокрема, за даними порталу публічних закупівельна «Prozzoro» управління капітального будівництва Житомирської міської ради виділило близько 1,5 мільйона гривень на  проект будівництва. Міська влада Мени минулого року також розпочала подібний амбітний проект – повномасштабна реконструкція будівлі Будинку творчості дітей та юнацтва. Для цього меняни хотіли залучити державні кошти через ДФРР, але обласна адміністрація не погодила проект.

Чи потрібен місту палац спорту? Чи потрібен місту палац спорту? Reviewed by nizhynprovse on жовтня 17, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.