Seo Services

Тепер викликати поліцію можна натисканням на кнопку в смартфоні








З 1 жовтня на Чернігівщині запрацював додаток для комунікації між громадянами та органами поліції "My Pol".

My Pol - це офіційний безкоштовний канал зв’язку між поліцією та громадськістю. Тепер викликати поліцію можна лише одним натисканням на кнопку.

При розробці команда приділяла особливу увагу простоті у використанні та збільшенню доступності комунікації із поліцією для людей, що користуються мовою жестів. Працює додаток як на Android, так і на iOS.

Серед важливих переваг сервісу можна зазначити, що користувачі мають можливість здійснювати швидкий виклик поліції за дотиком завдяки функції “SOS”, відправляти фото правопорушень, оцінювати роботу поліцейських за номером жетону та отримувати сповіщення щодо оперативної ситуації в місті та області.

Якщо ви потрапили в екстремальну ситуацію та вашому життю загрожує небезпека, а часу на дзвінок до поліції та пояснення, де ви знаходитися, немає – достатньо натиснути кнопку «sos» у своєму телефоні. Завдяки геолокації  система сама визначить ваше місцезнаходження та спрямує дані до поліції. Ваші поточні координати автоматично надходять до служби поліції 102. Цей сигнал сприймається як виклик поліції, і поліцейські діятимуть так само, як ви би самі подзвонили на лінію. На місце терміново спрямовується наряд поліції.

Завантажити My Pol можна за посиланнями:


Google Play http://bit.ly/ChernigivGUNPAndroid

App Store http://bit.ly/ChernigivGUNPApple


Слідкуйте за нами в Instagram


Повідомляє Національна поліція у Чернігівській області
Тепер викликати поліцію можна натисканням на кнопку в смартфоні Тепер викликати поліцію можна натисканням на кнопку в смартфоні Reviewed by nizhynprovse on жовтня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.