Seo Services

Хочеш змінити місто - спочатку зміни на краще свій район



Контейнери зі сміттям біля дитячого майданчику та темні неосвітлені вулиці – такими були реалії життя містян у районі Шевченка МПС.
(не так давно тут стояли контейнери зі сміттям)

Змінювати світ довкола себе вирішив житель району Максим Супрун. Заручившись підтримкою одного з депутатів міською ради, Максим зібрав підписи мешканців району та написав звернення до міської влади. Тоді неосвітлені провулки було включено в чергу на освітлення. Зараз тут уже почали монтувати освітлення та встановили нові сучасні LED-ліхтарі. За тиждень комунальники мають завершити роботи з освітлення по Носівському, Київському провулках та по вулиці Пржевальського.

«Писати звернення по освітленню я почав ще в 2016 році, але тоді приходили лише відписки. Управління ЖКГ перенаправляло звернення на РЕМ, РЕМ – на СЕЗ, і так далі. Справа зійшла з мертвої точки завдяки допомозі місцевого депутата», - говорить активіст. 

Смітник також від дитячого майданчику перенесли, ба більше, збудували новий майданчик для збору побутових відходів. Згодом під контейнери встановлять плити та новий контейнер для роздільного збору сміття.

«Ми ніколи не змінимо місто, якщо не почнемо з себе та свого району. А люди, яких все не влаштовує, завжди знайдуться», - з посмішкою говорить Максим Супрун.

Хочеш змінити місто - спочатку зміни на краще свій район Хочеш змінити місто - спочатку зміни на краще свій район Reviewed by nizhynprovse on жовтня 24, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.