Seo Services

Міська рада зустрічала ніжинських чемпіонів




Сьогодні  міська рада зустрічала ніжинських чемпіонів. Міський голова та депутати міської ради зустрілися з ніжинською чемпіонкою світу із самбо Наталією Чистяковою, чемпіоном світу  боксу за версією «WBC young» Петром Івановим та чемпіонами Європи з бойового самбо Аверв‘яновим Вадимом, Медвєдєвим Владиславом та Шило Максимом.

У ході зустрічі було обговорено низку болючих питань. Зокрема, розміри заробітних плат тренерів. Міський голова та присутні депутати мають надію, що вже на наступній сесії буде прийняте рішення про надбавку від міської ради в розмірі 30% від окладу.

Не менш важливим рішенням є виділення коштів на закупівлю квартири для Наталії Чистякової. Раніше таким чином міська влада подякувала Петру Іванову за здобуття титула чемпіона світу. За словами спортсмена, наступний захист  свого титулу Петро проведе вже взимку. А новоспечена чемпіонка світу із самбо Наталія Чистякова вже цієї неділі буде боротись в Іспанії на кубку Європи з дзюдо. Також ніжинські призери чемпіонату Європи з бойового самбо будуть представляти місто на чемпіонаті світу. 














Міська рада зустрічала ніжинських чемпіонів Міська рада зустрічала ніжинських чемпіонів Reviewed by nizhynprovse on жовтня 16, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.