Seo Services

Ніжинські торгові ряди передали російській православній церкві



Депутати міської ради будуть звертатись до обласної ради для того, щоб та передала торгові ряди по Гоголівській вулиці на баланс міста. Справа у тому, що тиждень тому вони були передані Благовіщенському монастирю РПЦ.

Депутат обласної ради від нашої громади Валерій Гавриленко говорить, що рішення приймалось кулуарно, а на сесію обласної ради виносилось як технічне.

Але найбільш дивним є те, що рішення про передачу торгових рядів виніс на сесію депутат з Прилук Сергій Пащенко. Також дивує сам факт - навіщо церкві приміщення, у яких здійснюється торгівля, розміщені цирульні та магазини.

«Зараз орендна плата від усіх торгових точок (магазинів, перукарень), які розміщені у торгових рядах, буде іти у московську церкву. Одна справа передавати храм, де будуть проводитись служби, а інша справа  господарські приміщення», - зазначив депутат міськради Геннадій Дудченко.

Ніжинські торгові ряди передали російській православній церкві Ніжинські торгові ряди передали російській православній церкві Reviewed by nizhynprovse on жовтня 09, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.