Seo Services

Герой України, який був проти неї





Цього місяця депутати обласної ради обрали двох почесних громадян області. Серед них опинився і Леонід Яковишин. Влітку в інтерв’ю "UA: Чернігів" він сказав, що як депутат першого скликання він не брав участь у голосуванні за незалежність України, ба більше був категорично проти. Сама персона аграрія є дуже неоднозначною. Він пройшов шлях від директора бобровицького технікуму до аграрного імператора. Двічі був радником Прем’єр-міністрів України та є найбільшим спонсором «Аграрної партії України».

Довкола цієї людини крутиться економіка половини Чернігівської області. Його бізнес-імперія «Земля і Воля» (хоча останньої там мало) охоплює 32 тисячі гектарів землі та є одним з найбільших виробників зернових в Україні. Окрім того Яковишин серйозно зайнявся тваринництвом та планує збільшити поголів’я свиней до 100 тисяч.

Областю поширюються чутки про мармуровий мавзолей, який збудував Яковишин у центрі Бобровиці на випадок смерті. Ці чутки підтверджують місцеві мешканці. 

А як ви вважаєте чи заслуговує Яковишин звання Почесного громадянина Чернігівської області?

Герой України, який був проти неї Герой України, який був проти неї Reviewed by nizhynprovse on жовтня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.