Seo Services

Міжнародний турнір з дзюдо "Sparta cup"



У Ніжині відбувся один з найбільших в Україні турнірів із дзюдо «Sparta cup». На турнірі боролись близько 400 учасників. За словами організатора змагань Костянтина Смалія подібні турніри відбуваються тільки у великих містах України, таких як Київ, Львів, Дніпро та Харків. Турнір організували за кошти меценатів з міського бюджету коштів на проведення турніру не виділяли.

На думку тренерів з інших областей турнір став набагато потужнішим в плані боротьби. Тренер команди з Білорусі говорить: «Ми приїжджаємо перш за все за хорошою боротьбою. Я хочу, тут діти борються з найкращими спортсменами»

Окрім представників українських регіонів на турнір приїхали три команди  з Мінську, Гомелю та Нової Гути (Білорусь). Основна частина турніру пройшла 14 грудня, у цей день відбулись основні сутички між юними спортсменами. Вчора для спортсменів була організована екскурсія містом та рандорі – тренувальні бої.

В запеклій боротьбі в командному заліку команда ніжинської «Спарти» посіла перше місце, з мінімальною перевагою друге місто вибороли представника Чернігова, третє командне місце дісталось команді з міста  Ромни (Сумська область).  

В індивідуальному заліку ніжинські дзюдоїсти вибороли наступні місця:

1 –  Турчин Матвій, Бобиков Назар, Овчарик Кирило, Домашенко Злата.

2 –  Шаповалов Олексій, Дяченко Іван.

3 – Литвиненко Єгор, Голощук Микола, Расковалов Фелікс, Ткаченко Кирило, Полтавцев Антон, Карпенко Кирило, Герасименко Анастасія.

Міжнародний турнір з дзюдо "Sparta cup" Міжнародний турнір з дзюдо "Sparta cup" Reviewed by nizhynprovse on грудня 16, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.