Seo Services

Баскетбольна команда "НДУ-Ніжин" - чемпіон Чернігівської області з баскетболу




Баскетбольна команда «НДУ – Ніжин» єдина команда не з обласного центру, яка вже вдруге стає чемпіоном Чернігівської області з баскетболу. В останній раз команда здобувала першість в  2013 році.

Ніжинські баскетболісти доклали чимало зусиль для досягнення високих результатів, про що свідчить чимала кількість перемог  над своїми суперниками. Однією з найважливіших та вирішальних перемог  ніжинської команди можна визнати перемогу над багаторазовими чемпіонами та найкращою командою області «Десна» (Чернігів). З рахунком 102-82 перемогу в домашній зустрічі в м. Ніжині здобули саме господарі майданчику.

Чималих зусиль для досягнення  успіху та високих результатів доклали гравці команди  «НДУ – Ніжин», а саме: Багмут О., Багмут Ю.,Волошин Д., Гуцик О.,  Ілляшенко В., Мазарчук А., Паливода С., Пулинець С., Савченко А., Ситник М., Топчий В., Цветков О.  та тренер команди – Півень С. М. Перемогами в 2019 році  ніжинські баскетболісти відзначилися не лише на Чернігівщині, також високих результатів досягли і в сусідній області, здобувши друге місце в  фінальній частині Чемпіонату Сумської області з баскетболу 3 на 3.

Команда «НДУ-НІЖИН» висловлює щиру подяку всім небайдужим  за підтримку, організацію  та можливість  участі команди в змаганнях.



Баскетбольна команда "НДУ-Ніжин" - чемпіон Чернігівської області з баскетболу Баскетбольна команда "НДУ-Ніжин" -  чемпіон Чернігівської області з баскетболу Reviewed by nizhynprovse on січня 22, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.