Seo Services

Ментаніум – розвиток розумового потенціалу дітей


В ніжинському центрі STEM освіти «ідеЯ» відкривається новий курс – Ментаніум.  Він призначений для розвитку розумового потенціалу дітей та формування у них критичного мислення. Детальніше про курс ми поспілкувались з тренером центру Галиною Кузьменко.

– Галино, розкажіть про новий курс? Яка його унікальність?

–Нерідко ми чуємо, або й самі говоримо: «Не можу запам’ятати в мене погана пам’ять, важко зосередитись, я не вмію зосереджуватись, думки плутаються, не вистачає фантазії.» І дуже часто це стосується дітей, хоча у дітей від природи дуже рідко буває погана пам'ять і увага, найчастіше вони просто не розвиненні.
Наш мозок, як і наше тіло потребує постійних і регулярних  тренувань, щоб бути в формі. Ментаніум – це і є тренажер для мозку. 
у.

– Коли розпочнеться проведення заняття?

– Ми плануємо розпочати з лютого. Буде працювати з групами по 6- 8 чоловік.

– На які вікові групи розрахований курс і що лежить в його основі?

– Курс розрахований на вік від 3 до 99 років і розроблений на основі 4 модулів.

Перший – модуль ментальної арифметики. Він призначений для розвитку уяви, вміння швидко оброблювати інформацію, активізує і синхронізує дві півкулі мозку. 

Другий модуль – нейрогімнастика - розвиває взаємодію  тіло та розуму, удосконалює між кульову взаємодію мозку, розвиває рівновагу та координацію.

Третій модуль  - ейдетика, іншими словами – образне мислення. Він тренує уяву та розвиває фантазію, мовлення, емоційно-чуттєву сферу. Пам’ятаємо, що маленькі діти вивчають світ на дотик, мислять образами, ми всі так починали… Так і тут, ми пригадуємо і розвиваємо призабуті навички.


Четвертий модуль  - це креативне та критичне мислення. Цей модуль є формує сильне, системне, усвідомлене мислення, сприяє розвитку творчості, нестандартному підходу до вирішення ситуацій і розвитку мовлення. Учні вчаться спілкуватися, знаходити спільні рішення, взаємодіяти, не боятися помилятись, адже тут можуть бути висловленні найфантастичніші ідеї. У кожного свій життєвий досвід, і, чим більше ми дізнаємося варіантів відповідей, тим багатшими стаємо. Цей модуль дає можливість вийти за межі звичного. 
Кожне заняття Ментаніум  – це збалансоване поєднання всіх модулів  для досягнення максимального результату

– Яким чином можна записатись на курс?

– На курс Ментаніум можна записатись в нашому центрі, який знаходиться за адресою:  м. Ніжин, вул. Московська, 54, зателефонувавши за номером -0634330501, або написати нам в Facebook.






Фото Центр STEM-освіти "ідеЯ" та mynizhyn

Ментаніум – розвиток розумового потенціалу дітей Ментаніум – розвиток розумового потенціалу дітей Reviewed by nizhynprovse on січня 30, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.