Seo Services

Міська рада вимагає встановити справедливу ціну на газ



Депутати міської ради звернулись до Президента України та Прем’єр-міністра, щодо несправедливої та непомірної плати за газ. А саме плати за його транспортування.

Від січня цього року для споживачів газу змінився порядок його оплати. Замість одної звичної платіжки вони отримають дві: окремо за спожитий газ, окремо за його розподіл. В окремих випадках розмір плати за транспортування перевищує розмір плати за газ.

Склалась ситуація, коли мешканці сплачують за транспортування газу по «власних мережах», оскільки у переважній більшості, газотранспортні мережі які проходять в межах міста, було прокладено коштом населення.

У разі бездіяльності  Президента України та Прем’єр-міністра депутати міської ради ініціюють питання про передачу газових мереж у власність міста. Раніше подібні рішення прийняли Мукачівська, Житомирська та Кам’янець-Подільська міські ради.

Міська рада вимагає встановити справедливу ціну на газ Міська рада вимагає встановити справедливу ціну на газ Reviewed by nizhynprovse on лютого 17, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.