Seo Services

За дві ділянки - дві тисячі доларів. Чиновника, який вимагав такого хабаря від ніжинця будуть судити.


Не таким святим як ніжинський поліцейський виявився один з начальників відділів ГУ Держгеокадастру, проти якого Ніжинською прокуратурою було скеровано до суду обвинувальний акт.

В ході розслідування було  встановлено, що громадянин, маючи на меті отримати у власність земельні ділянки площею 10 га для ведення особистого селянського господарства, звернувся до начальника одного з відділів ГУ Держгеокадастру, який для вирішення вказаного питання вимагав 1000 доларів США.

Під час наступної зустрічі з посадовцем, громадянин повідомив про необхідність виділення ще двох земельних ділянок площею 2 га кожна. Ці земельні ділянки за розцінками хабарника повинні були обійтись в 2000 доларів США.

При цьому, будучи службовою особою – начальником відділу ГУ Держгеокадастру у Чернігівській області вчинив всі необхідні дії, у тому числі погодження документації із землеустрою щодо відведення 4 земельних ділянок площею 8 га.

З метою реалізації свого умислу, посадовець звернувся до знайомого, який мав отримати та передати йому хабаря в розмірі 2 тис доларів. Під час передачі правоохоронцями було затримано підозрюваних осіб.

За дві ділянки - дві тисячі доларів. Чиновника, який вимагав такого хабаря від ніжинця будуть судити. За дві ділянки - дві тисячі доларів. Чиновника, який вимагав такого хабаря від ніжинця будуть судити. Reviewed by nizhynprovse on березня 21, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.