Seo Services

Міська рада звернеться до Валерія Зуба для допомоги в закупівлі рентгену



В міській лікарні вкотре зламався рентгенівський апарат. Ремонтувати прилад вже немає сенсу, оскільки він виготовлений ще в 1970-тих роках. Тому депутати вирішили звернутись до нардепа Валерія Зуба з проханням допомоги в закупівлі.

Орієнтовна вартість апарату 3 мільйони гривень.

Міська рада звернеться до Валерія Зуба для допомоги в закупівлі рентгену Міська рада звернеться до Валерія Зуба для  допомоги в закупівлі рентгену Reviewed by nizhynprovse on жовтня 03, 2019 Rating: 5

2 коментарі:

  1. Моє добре й старовинне місто Ніжин, а насамперед моі дорогі ніжинці вже давно повинні мати все необхідне медичне обладнання та апаратуру, щоб не шукати іі в Чернігові.Це складова турботи влади про людей! До чого тут народний депутат? Його функція - закони! Місцева влада повинна змінити своє відношення до медицини і згодом, я впевнений, ніжинська медицина перестане бути тягарем для бюджету міста, а сама впевнено буде заробляти достатні кошти для розвитку! Бажаю успіхів, моі шановні колегі!

    ВідповістиВидалити
  2. Моє добре й старовинне місто Ніжин, а насамперед моі дорогі ніжинці вже давно повинні мати все необхідне медичне обладнання та апаратуру, щоб не шукати іі в Чернігові.Це складова турботи влади про людей! До чого тут народний депутат? Його функція - закони! Місцева влада повинна змінити своє відношення до медицини і згодом, я впевнений, ніжинська медицина перестане бути тягарем для бюджету міста, а сама впевнено буде заробляти достатні кошти для розвитку! Бажаю успіхів, моі шановні колегі!

    ВідповістиВидалити

На платформі Blogger.